Parteneri

Centrul de Parenting este un proiect fondat in 2014 de Ana ZIDARESCU si Ana BATCA. Scriem despre parenting, acela bazat pe iubire neconditionata, respect si intelegere a copilului. Si incercam, la fel ca si voi, sa ne crestem copiii cat mai frumos. Moto-ul nostru este: Fii cel mai bun parinte pentru copilul tau!

La fel ca o caracatiță Fabrilabo este compact și ingenios. Aici gătitul se întâlnește cu imprimarea 3D, vorbitul în public se intersectează cu bricolajul, iar familiile își împart și construiesc idei.

Atelierul de joacă este un spațiu în care nu doar cei mici învață și se joacă, ci este un loc în care împreună construim o comunitate de părinți care vin să dezbată noile tendințe sau să își descopere hobby-uri, în timp ce copilul lor își descoperă abilitățile, pasiunile sau pur și simplu se joacă.

În Grădiniţa Palatul Copiilor aceştia beneficiază de condiţii optime de dezvoltare psihologică, motrică, educaţională şi socială prin intermediul personalului specializat pus în slujba copilului dumneavoastră deoarece noi ştim cel mai bine că viitorul nostru depinde de copilul dumneavoastră.

Ecoteca – Suntem un ONG verde, specializat in managementul corespunzator al deseurilor. Vrem sa protejam mediul in care traim si sa il curatam, atat cat ne sta in putinta.

Asociatia Din Inima are in vedere îmbunătăţirea ingrijirii şi calităţii vieţii persoanelor cu dizabilităţi sau cu nevoi speciale şi familiilor ce prezintă un dezavantaj social; creşterea şanselor de integrare în societate (socială şi profesională)

Ludotech – educatie in familie – Un start-up educational, creat pentru a oferi copiilor, dar si parintilor, oportunitatea de a explora concepte si tehnologii noi. Cartile, jucariile, spatiile de lucru si de relaxare puse la dispozitia vizitatorilor sunt menite sa contribuie la experienta completa necesara pentru a tine pasul cu viitorul. Varsta recomandata 1-14 ani. Centrul dispune, de asemenea, de lounge pentru parinti.

Activity.Box este despre activități simple și distractive pe care să le faci împreună cu copilul tău. Este și despre informații utile, toate verificate de noi, de care poate ai și tu nevoie. Câteodată, este și despre experiențe de viață, povești sau întâmplări pe care vrem să le împărtășim cu tine.