Copilul tau indrageste povestile si ii place sa inventeze unele noi?
Dezvolta-i creativitatea si inscrie-l la cursul nostru!

In cadrul acestei activitati, copiii se transforma in scenaristi profesionisti. Prin joaca cu LEGO™ ii ghidam sa isi dezvolte capacitatile de comunicare.

Pe masura ce lucreaza pentru a crea povesti, scenarii, obiecte si creaturi, copiii isi consolideaza abilitatile de exprimare si gandirea critica.

Ei isi dezvolta abilitatile de descriere, de a face caracterizari, de a folosi dialogul, de a crea un fir narativ si de a urmari intamplari succesive.

cursuri storyteller copii

Ordonarea secventiala a intamplarilor in mod natural stimuleaza imaginatia si ii determina sa vina cu idei noi pentru solutionarea problemelor.

Planurile noastre

Planurile noastre de invatare prin joaca se adapteaza la nivelul fiecarui copil, promoveaza diversitatea si incurajeaza copiii sa colaboreze, sa impartaseasca idei, concepte si experiente.

Un alt plus ale acestei activitati este dezvoltarea abilitatilor motorii fine. Abilitatile motorii fine sunt dezvoltate prin miscari precise ale mainilor pentru a realiza actiuni de detaliu.

Piesele sunt magice in mainile celor mici, joaca cu LEGO™ le trezeste curiozitatea si le provoaca imaginatia. Prin aranjarea pieselor, copilul tau ajunge sa isi coordoneze mult mai bine miscarile din degete si manute.

Cursul Storyteller insista pe 6 elemente cheie in dezvoltarea timpurie a celor mici:

  • explorarea creativa,
  • dezvoltarea emotionala,
  • intelegerea lumii inconjuratoare,
  • dezvoltarea limbajului,
  • munca in echipa,
  • cresterea nivelului de concentrare.

Storytelling sau folosirea povestilor in procesul de invatare prin joaca este un instrument eficient pentru imbunatatirea cunostintelor si pentru incurajarea copiilor sa comunice increzatori.

Cursurile se desfasoara cu un numar maxim de 12 copii grupati in echipe. Toti participantii primesc nivelul maxim de atentie din partea trainerilor. Ni se intampla foarte des sa fim rugati de copii sa prelungim activitatile pentru ca trec prea repede si mai au ceva de spus sau construit.

Ti se pare atractiv? Contacteaza-ne sa iti povestim mai multe despre magia legopovestilor.

Durata si cost

Structura cursului: activitate saptamanala;  cursul poate fi structurat sub forma unui pachet cu activitati continue pe durata unui semestru sau a unui intreg an scolar, fiind adecvat ca activitate optionala pentru gradinita sau after school.

Durata unui atelier: 45 – 60 minute (in functie de varsta copiilor)

Pret: 180 lei / luna, cu plata in avans