Ai un copil de 4-7 ani curios, caruia ii place sa socoteasca, dar nu-i ajung degetele, care vrea sa afle a cata parte ii revine daca imparte doua mere la trei copii sau cat de mare este locul de joaca?

Atunci Legomath este locul in care va afla cum sa gaseasca singur raspunsuri la astfel de intrebari, jucandu-se si invatand alaturi de echipa noastra.

Folosind materiale profesionale LEGO™ Education si coreland elemente din viata reala, copiii sunt incurajati sa gandeasca, sa regaseasca si sa recunoasca probleme de matematica in lumea pe care ei o cunosc.

cursuri legomath copii

Cei mici isi vor dezvolta abilitatile de rezolvare a problemelor, dar si de exprimare, vor citi, asculta, intelege si gasi solutii si vor transpune in limbaj verbal subiecte matematice.

cursuri legomath copii

Invatam matematica

Prin joaca interactiva si structurata copilul tau exerseaza notiuni elementare de matematica cum sunt rationamentul, perseverenta, precizia, aplicarea cunostintelor si rezolvarea problemelor atat prin experiente individuale, cat si in echipa.

Metodele pe care le folosim stimuleaza curiozitatea innascuta a copiilor de a explora impreuna si de a invata prin joaca.

Asa cum matematica nu inseamna doar adunari si scaderi, in atelierele Legoteca folosim ingenios piesele de LEGO™ pentru a aborda tot felul de probleme:

  • formularea datelor problemei si a modului de rezolvare,
  • punerea in relatii matematice a datelor problemei,
  • constructia si divizarea formelor geometrice,
  • masurarea si reprezentarea datelor problemei,
  • intelegerea sistemului de numere si decimale,
  • dezvoltarea competentelor de rezolvarea a problemelor matematice.

Nu in ultimul rand, experientele captivante vor creste interesul si curiozitatea copilului tau fata de notiuni aparent abstracte, il vor ajuta sa colaboreze, sa impartaseasca idei, concepte si experiente.

Cursurile se desfasoara cu un numar maxim de 12 copii grupati in echipe. Toti participantii primesc nivelul maxim de atentie din partea trainerilor. Ni se intampla foarte des sa fim rugati de copii sa prelungim activitatile pentru ca trec prea repede si mai au ceva de socotit.

Ti se pare atractiv? Contacteaza-ne sa iti povestim mai multe despre magia numerelor.

Durata si cost

Structura cursului: activitate saptamanala; cursul poate fi structurat sub forma unui pachet cu activitati continue pe durata unui semestru sau a unui intreg an scolar, fiind adecvat ca activitate optionala pentru gradinita sau after school.

Durata unui atelier: 45 – 60 minute (in functie de varsta copiilor)

Pret: 180 lei / luna, cu plata in avans

cursuri legomath copii